Paarthurnax – mini studie

  • Gepubliceerd
  • 0 Reacties
  • 2 minuten gelezen
Je bekijkt nu Paarthurnax – mini studie

Paarthurnax – mini studie

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Hey, Hallo en Welkom bij mijn nieuwste blogpost, geïnspireerd door de epische wereld van Skyrim! Vandaag neem ik jullie mee in mijn creatieve proces terwijl ik mijn tekening van Paarthurnax ontleed. Deze meesterlijke draak heb ik tot leven gebracht met behulp van mijn iPad en de krachtige tool Procreate. Laten we erin duiken!

Mijn creatieve reis begon met het schetsen van de ruwe contouren van Paarthurnax. Hieronder legde ik een basislaag van een diep grijsblauwe kleur, waardoor het silhouet tot leven kwam.

Vervolgens brak het moment aan waarop ik het licht moest bepalen. Met een lichtere tint blauw begon ik de richting van het licht te bepalen en te spelen met de schaduwen.

Om het gevoel van een vlammende lichtbron te creëren, transformeerde ik die lichtere blauwe tint naar een warmere, bijna gouden gloed. Dit zou het effect van vuur als lichtbron versterken. Tegelijkertijd begon ik diepte toe te voegen door donkere schaduwen op de meest obscure plekken van de tekening te accentueren.

Mijn volgende stap was het toewijzen van een kleur aan het oog van Paarthurnax en het introduceren van een krachtigere lichtbron om het geheel tot leven te brengen.

Naarmate de tekening vorderde, voegde ik steeds intensere lichtaccenten toe en versterkte ik de diepte door de donkerste schaduwen nog dieper te laten contrasteren.

Tot slot gaf ik de tekening een passende achtergrond, een weelderig kleurenverloop met zwevende vuurvlokken in de lucht, waardoor de mystieke sfeer van Skyrim tot uiting kwam.

Bedankt voor het lezen van mijn blogpost! Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten van mijn creatieve proces als ik dat heb gedaan. Blijf op de hoogte voor meer inspirerende avonturen en creaties. Tot de volgende keer!

Geef een reactie