landschap 18

  • Gepubliceerd
  • 0 Reacties
  • 2 minuten gelezen
Je bekijkt nu landschap 18

landschap 18

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Hoi en welkom bij mijn 18e landschap alweer. Dit keer heb ik herhaald wat ik eerder heb gedaan, versimpelen en letten op mijn kleurgebruik. Zelf vind ik dit wel aardig gelukt met dit project.

ik zal erlke stap met jullie gaan bespreken en aan het einde heb ik een hele ;euke mededeling!

Timelapse

Ik heb een timelapse vikdeo voo jullie gemaakt, het blijft facinerend mijn eigen werk op deze manier teug te kunnen bekijken.

de basislagen

Ik ben begonnen met het neerzetten van de basislaag. met egale vlakken zet ik neer welk onderdeel van het werk ik waar wil hebben. Ik heb gewerkt met een referentie afbeelding van pinterest.

Licht, Schaduw en levendigheid

Op deze basislagen breng ik verschillende tinten groen aan, om licht en schaduw van elkaar te scheiden maar ook om wat levendigheid toe te voegen.

Basislaag gebouw

Nu bepaal ik waar het gebouw komt te staan en van welke kant het licht de stenen zal raken. Ik hb no veel te leren als het neerkomt op het tekenen van gebouwen.

licht en schaduw

Nu plaats ik extra licht en schaduw in mijn werk. alles begint steeds meer duidelijkheid te krijgen.

puntjes op de I

als laatste een voedpad, en wat mist en het plaatje is af. een leuk proces en wat nieuwe leerpuntjes voor in de toekomst al zeg ik het zelf.

Posters

dan is het nu tijd voor de mededeling, ik ben bezig om mijn digitale landschappen te gaan verkopen als posters, ben jij geintereseert houd dan mijn instagram in de gaten, daar zal ik meer updates plaatsen!

heel erg bedankt voor het volgen van landschap studie 18! Kijk jij net zo erg uit naar de posters als ik? laat het me weten in de reactie!

Geef een reactie