landschap 19

  • Gepubliceerd
  • 0 Reacties
  • 2 minuten gelezen
Je bekijkt nu landschap 19

landschap 19

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Hoi en welkom bij mijn 19e landschap alweer. de tijd vliegt voorbij! duik mee met mij in dit nieuwe avontuur waarbij ik nieuwe uitdagingen aanga!

Geinspireerd door rust

ik heb een afbeelding van pinterest ebruikt als referentie. de afbeelding kwam ik tegen en sprak mij direct aan vanwege de rust die het uitstraalde. Dit wilde ik naabootsen in mijn eigen werk en ik denk dat dat wel is hgelukt.

ook de manier waarop het lanschap de aandacht naar het hert toe leid vond ik zeer inspirerend, een eenvoudig maar prekend plaatje.

Een keuze gebaseerd op kracht

ik heb gewelkt in procreate, ik ben aan het overwegen om een soortgelijk iets te maken op canvas. ik heb gekozen om dit werk digitaal te maken omdat ik meer comfortabel ben met het neersetten van licht op procreate. Op canvas heb ik daar nog een hoop in te leren.

Het proces

Ik ben begonnen met de achtergrond en de basis voor de sneeuw. daarna ben ik stap voor stap de silhouetten van het hert en de bomen gaan toevoegen. De zon heb ik erachter geplaatst en daarna met een ‘add’ laag het felle licht toegevoegd aan het project.

het kleurenpalet

De kleuren heb ik het zelfde gehouden als mijn referentie afbeelding, deze waren naar mijn idee een van de redenen waarom het plaatje rust uitstraalde.

Ik heb zeer genoten van dit project, hij was misschien niet heel gedetailleerd maar ik heb wel bereikt wat ik wilde, een krachtige afbeelding die rust uitstraalt. Wat spreekt jou het meeste aan in dit werk? laat het me weten in de reacties en dan zie ik je binnenkort weer bij landschap 20!

Geef een reactie