23 – stap voor stap

  • Gepubliceerd
  • 0 Reacties
  • 2 minuten gelezen
Je bekijkt nu 23 – stap voor stap

23 – stap voor stap

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Hoi en welkom bij mijn nieuwste blogbericht! Ik ben nog steeds bezig om mijn weg te vinden met mijn nieuwe tekentablet, en hoewel het een uitdaging is, geloof ik dat we langzaam verbeteringen zullen zien. Alles gebeurt stap voor stap, en het is belangrijk om niet te veel te verwachten. Deze keer koos ik voor iets dat op het eerste gezicht eenvoudig leek, maar al snel bleek het een hele uitdaging te zijn.

Nog niet waar ik wil zijn

Mijn keuze viel op het tekenen van een rots naast water. Ik dacht dat dit een eenvoudige taak zou zijn, maar het bleek veel lastiger dan verwacht. Mijn ervaring met zowel rotsen als water is beperkt, en het is ook nog eens op een apparaat waar ik mijn weg nog volledig in moet vinden. Misschien waag ik in de toekomst nog een poging om te zien of ik dan in staat ben om te realiseren wat ik in mijn hoofd heb.

Leerproces

Mijn tekenavontuur begon met een idee in mijn hoofd en een goede referentieafbeelding die ik vond op Pinterest. Helaas kon ik deze niet precies nabootsen zoals ik had gehoopt, maar dat hoort nu eenmaal bij het leerproces. Het is oké om niet meteen perfect te zijn.

Van achteren naar voren

Ik koos ervoor om mijn tekening van achteren naar voren op te bouwen, wat betekent dat ik begon met de achtergrond en stap voor stap naar voren werkte, eindigend met de voorgrond. Dit is het proces dat ik ook volg wanneer ik schilder op een canvas.

Uitzien naar de toekomst

Ik kijk er echt naar uit om vertrouwd te raken met mijn nieuwe tekentablet en er comfortabel mee aan de slag te kunnen gaan. Het is een proces van leren, weten waar welke kwast staat en hoe ik deze het beste kan benutten.

Heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog, zelfs als het niet altijd gaat zoals ik het in mijn hoofd had. Maar dat hoort nu eenmaal bij de reis, en ik wil alle aspecten, ook de uitdagingen, met jullie delen. Dus nogmaals, heel erg bedankt en tot de volgende keer!

Geef een reactie