Landschap 21 – Het creeren van een Japanse Mini wereld

  • Gepubliceerd
  • 0 Reacties
  • 2 minuten gelezen
Je bekijkt nu Landschap 21 – Het creeren van een Japanse Mini wereld

Landschap 21 – Het creeren van een Japanse Mini wereld

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Welkom bij mijn 21e landschap, ik zal eerlijk toegeven dat ik de lat lekker hoog heb gelegd voor mezelf en ben een beetje teleurgesteld in de vooruitgang toe ik tot nu toe heb gemaakt. Maar, ik houd mijn hoofd hoog en zal zeker niet opgeven met mijn landschap studie.

we zijn onverwachts aangekomen bij een nieuw hoofdstuk in mijn landschap studie.. Afgelopen kerst heb ik een hele mooie tekentablet gekregen, de Huion Kamvas 13 op precies te zijn. hier zal ik de komende tijd veel landschappen op maken.

Kleuren, Stijl en focuspunt

Ik heb gekozen voor een kleuren palet wat veel terug komt in de japande kunst, Zwart, Rood, Grijs en wit. Ook de stijl heb ik daarvan geprobeerd na te bootsen. Het focuspunt wilde ik graag midden op het canvas hebben.

Het programma

Ik heb gewerkt op de Kamvas met het programma Krita, ik wil overstappen naar Clip Studio Paint maar mijn tekentablet wil daar zn ding nog niet echt doen. tot dir tijd zal ik voornamelijk werken in Krita.

Inspiratie

Ik heb op pinterest een moodbord aangemaakt met allemaal afbbeeldingingen in de stijl en het kleurenpalet dat ik graag wilde gebruiken. vervolgens heb ik een afbeelding davan gekozen als mijn referentie.

Ontwikkelingen

Ik heb een hoop geleerd van dit projec. zowel het beperkte kleuren palet en een nieuwe manier van tekenen waren bijde een leuke nieuwe uitdaging.

Heel erg bedackt voor het volgen van mijn blog! Ben jij weleens veranderd qwa materialen waarmee je tekent? zoja wat voor uitdagingen kwam jij tegen?

Geef een reactie